Lordi®
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lordi®

forum pre nasu ali Lordi® a jej spojencov.

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

piste vitajte sa TU!

Goto down 
+6
MI5ho
slepuch1
hivo
vnucik
FeriTaraba
*Y*E*T*I*
10 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
*Y*E*T*I*
Admin
*Y*E*T*I*

Počet príspevkov : 11
Registration date : 01.03.2009

piste vitajte sa TU! Empty
OdoslaťPredmet: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeNe marec 01, 2009 2:44 pm

dakujem vam za to ze ste sa tak rozpisali a zistil som ze mi tu chyba tato podstatna kategoria precistil som to tam vyssie tu si piste pozdravujte sa posielajte pusinky kolko len xete afro
Návrat hore Goto down
https://sk4lordi.slovakforum.net
FeriTaraba

FeriTaraba

Počet príspevkov : 6

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeNe marec 01, 2009 3:08 pm

heh pekne sa tu vitam na tomto fore Very Happy
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

Počet príspevkov : 61

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeNe marec 01, 2009 3:10 pm

juuuj normalne
mile deti a mile dami a pani.. ako vidite ukazku ako funguje forum ... lol! lol! scratch flower Sleep
Návrat hore Goto down
hivo

hivo

Počet príspevkov : 51

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeNe marec 01, 2009 4:44 pm

loool.... lol! lol! lol! viiitaj ma toto forum... stavme sa, ze budem mat ako prvy 100 prispevkov.... a pocita sa to tu?? alebo to napisem do napadov a navrhov a vilepsenie fora... kto sa so mnou stavi?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Cool Cool rabbit urcite vihraaam... cheers cheers cheers cheers Razz Razz Razz Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeNe marec 01, 2009 6:47 pm

hivo dajme sutaz
ja sa stebou stavym ze to vyhram bud ja alebo dakto ini zo vsetkych
vyhras odomna o 10 abo menej sprav
budem rychlejsi ako ty stavme sa Wink Exclamation Laughing Very Happy
Návrat hore Goto down
slepuch1

slepuch1

Počet príspevkov : 35

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeNe marec 01, 2009 7:41 pm

omga . .toto moze vyhrat hoc do kto kazdy den za kazdym prispevkom napise daky hlod ... akoorat budete spamaovat zbytocne ... a nebude v tom prehlad :-/ affraid
Návrat hore Goto down
MI5ho

Počet príspevkov : 7

OdoslaťPredmet: pokec   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeNe marec 01, 2009 7:49 pm

tak a kdo myslite ze vyhraje ????? ha ha . tak to bude mazec.
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeNe marec 01, 2009 10:02 pm

tak mislite ze ja vyhrajem vsak.. a powiem vam prečo...
lebo ja som do ally titanov prisiel neskoro a do kazdej ally v ktorej som bol alebo som tak vzdy mali forum a mali tam vzdy uz prispevky okolo 150 a vzdy za kazdym som ich predbehol huuuhaahuhahuha aaatakze sa teste ze vyhrajem lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
*Y*E*T*I*
Admin
*Y*E*T*I*

Počet príspevkov : 11

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimePo marec 02, 2009 9:19 am

hivicek dostal za spam uz banik takze vnucik ak sa aj ty potrebujes ukludnit v chladku povedz Smile
Návrat hore Goto down
https://sk4lordi.slovakforum.net
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimePo marec 02, 2009 9:27 am

a comu davas same bany
bany y si mal davat iba vtedy ak sa clovek fakt nevie zmstit do koze
ja tu len pisem co nemozem zartovat?
ved toto forum bolo stvorene nato nie? ked budes kazdeho jedneho hraca stale banovat nikto ti tu nebude chodit
ja som ten co vsade sa trepe a kazdeho poziva tak by si mla byt rad ze som tu ja a aj ostatny a prestan tolko banov bo je to potm onicom Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore Goto down
rzba

rzba

Registration date : 02.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimePo marec 02, 2009 2:38 pm

cav , som rzba a som rad medzi vami na tomto fore,a spolupráca medzi nami bude dobra Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
slepuch1

slepuch1

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimePo marec 02, 2009 4:24 pm

same bany same bany ...Very Happy .. jake SAME BANY ??? zatial pokial viem tu bol len jeden a to predpokladam bola taka vystraha pre ostatok aby si tu nerobili suutaze kto da kolko priispevkov .. bo jak som uz napiisal ...bude to tu onicom .. alebo si zriadte vlastnu sekciu len pre vas dvoch, troch a tam si spamujte a mozte celu vetu napisat aj po pismenkach v kazdom jednom prispevku ... ale tu sa pretekat nemusite ...
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimePo marec 02, 2009 4:58 pm

no uvidime slepuch kto ti tu bude pisat ked nie mi lol! lol! lol! lol! lol! sunny sunny
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimePo marec 02, 2009 5:02 pm

SLEPUCH este sa chcem spitat to kolkym alianciam si posielal to pozvanie na tento chat
Návrat hore Goto down
FeriTaraba

FeriTaraba

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimePo marec 02, 2009 8:47 pm

Omg chlapci a dievcata sa naucte gramatiku sa to po vas neda ani len citat ... ucitelky z vas musia mat cistu radost Smile
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimePo marec 02, 2009 10:44 pm

a nevies msi predstavit aku cheers cheers cheers bom sunny cyclops lol!
Návrat hore Goto down
slepuch1

slepuch1

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeUt marec 03, 2009 5:40 pm

ja pisem jakko mysliim ze je to spravne a ked neviem tak tipnem Very Happy
vnucik/// ja som sem nevolal nikoho ... secko so som spravil pre toto forum je to ze som sa zaregistroval Very Happy
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeUt marec 03, 2009 7:06 pm

Rolling Eyes Rolling Eyes ale mna volali ale mne je jedno.. dobrre sa tu zatial s vami pise cize okys cyclops cyclops
Návrat hore Goto down
brbloš

brbloš

Počet príspevkov : 2
Registration date : 04.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeSt marec 04, 2009 3:53 pm

Môže byt cheers
Návrat hore Goto down
hivo

hivo

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeSt marec 04, 2009 8:43 pm

hej hej... aj mne sa tu dobre s vami pise kKED SOM MAL BAN:.... Very Happy lol!
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeŠt marec 05, 2009 4:48 pm

ta vidis.. hivo... by si mal byt stastny mat prvy ban... to je ucta k tomuto foru ze ma ban v prvy den zalozenia farao bom
Návrat hore Goto down
hivo

hivo

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeŠt marec 05, 2009 5:27 pm

vidis.. hej hej.. aj new topic bol vyrobeny len kvoli mne..hmm.. to sa ceni.. mal som ako porvy ban aj ako prvy unban.... to sa cenii....Very Happy:D:D lol! lol!
Návrat hore Goto down
vnucik

vnucik

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeŠt marec 05, 2009 5:59 pm

Laughing Laughing

hej skvelo.. aspon je dobre ze tu mame takych nadanych ludi... lol! lol!
Návrat hore Goto down
hivo

hivo

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeŠt marec 05, 2009 6:53 pm

hej hej... este bude dobre alk obsadim aj druhu a tretiu priecku... nech je haluz lol! lol! Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
slepuch1

slepuch1

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitimeŠt marec 05, 2009 11:49 pm

som si isty ze sa ti to podarii Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: piste vitajte sa TU!   piste vitajte sa TU! Icon_minitime

Návrat hore Goto down

piste vitajte sa TU!
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Lordi® :: POKEC-
Prejdi na: